Друса ли се Гери-Никол е въпросът, който от няколко дни

...
Друса ли се Гери-Никол е въпросът, който от няколко дни
Коментари Харесай

Друса ли се Гери-Никол?

Друса ли се Гери-Никол е въпросът, който от няколко дни тормози доста от почитателите ѝ. Почитатели на младата певица изпратиха до " Уикенд " видео от нейно присъединяване, на което се вижда как варненката не стопира да подскача, да прави маймунски придвижвания и да се мята по сцената като млада кобила – все дейности, свързвани с използването на синтетични психостимуланти. Феновете на изпълнителката на " Яката дупара " се радват неизчерпаемата ѝ сила на сцената, само че и в същото време се тормозят, че невъобразимото кълчотене надали е допустимо безпапкането на разноцветни " бонбонки ". 

" Как има сили да подскача часове наред, а няма с цел да върви на фитнес, с цел да се постегне и отслабне малко? Доста е подозрително, нтакова държание издава намесата на амфетамини, нека не е по този начин ", тюхка се Стефан Григоров във фейсбук под фотография на своята фаворитка по мощните бедра и дупара. На клипчето, с което разполагаме, се вижда, че за съответното присъединяване някогашната дуетна половинка на Криско е избрала необятна маркова блуза, под която несполучливо крие коремче, тромава фигура и очебиен целулит. Въпреки тъмнотията, даже и приглушената светлина не може да скрие тресящите се мастни депа по задника и бедрата на атрактивната певица, която изпада зулуски танци пред втрещения взор на публиката.

Преди малко повече от година варненката притегли внимание с видео, на което се вижда по какъв начин пуши трева. Под клипчето изпълнителката написа " Happy 420 ", което е закодиран привет сред пафкащите марихуана. Веднага някои почитатели я нападнаха, че дава неприятен образец на подрастващите, само че имаше и такива, които се изкефиха на постъпката ѝ. След като гръмна абсурдът с джойнта, певачката, авторка на " Над закона " се опита да се оправдае, че това било пура, не е ганджа, само че малко се вързаха на измамата. " Гаси тока, пий ми сока, аз ги карам да танцуват дори и без кока. Аз съм над закона в тая страна! ", възпя опиатите в последната си ария Гери, с което достоверно подразни родители на нейни невръстни почитатели.

20-годишната варненка е образец за подражателство на доста подрастващи и несъответстващото ѝ държание по сцената е недопустимо за множеството меломани, които я атакуват намерено в обществените мрежи, видя " Уикенд ". " Невъзможно е да танцува по този начин отривисто, без да е взела нещо за размътване на съзнанието. Едва ли има чак толкоз доста сила, изключително с пухкавото си тяло ", разясниха почитателите, които се питат от кое място ли черпи сила любимката им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР