Дружеството ни има финансовата възможност да изплати този 1 милион

...
Дружеството ни има финансовата възможност да изплати този 1 милион
Коментари Харесай

Обществен Натиск: Бул Инс Плаща По 50 Хил. Лв. На Загинал Край Своге!

" Дружеството ни има финансовата опция да изплати този 1 милион лв. на наследниците на 20-те починали. Миналата година ние изплатихме 90 милиона лв. компенсации, а за последните 10 години - 1 милиард лв. ", уточни още Проданов.

Той съобщи, че нямат искания към наследниците на потърпевшите, нито към компанията транспортьор. " Претенции имаме единствено към тези, които упражняват напън към нас. Ще реагираме против всяка медийна обява, която визира репутацията ни ", сподели още изпълнителният шеф на " Бул Инс ".

След срещата от КФН разпространиха публично съобщебние до медиите.

Ето какво гласи то:

След полученото през вчерашния ден отворено писмо от околните на починалите в злополуката край гр. Своге в Комисията за финансов контрол (КФН), в границите на часове Комисията показа хронологията на подхванатите от нейна страна ограничения. Представянето бе преди всичко посредством адресирано писмо към околните на починалите и на второ място с прессъобщение до необятната общност посредством медиите. Комисията за финансов контрол има за съществена цел да реализира контрол над поднадзорните лица при осъществяване на отговорностите им. Но Комисията има и значимата и предпочитана задача да пази правата на жителите, да бъде отворена за връзка при положение на проблеми и проблеми, и не на последно място да бъде посредник във взаимоотношенията сред поднадзорните застрахователни сдружения и потребителите на застрахователни услуги.

Като причинно-следствена връзка, през днешния ден, 22.05.2019 година сутринта, КФН провежда среща сред управлението на Комисията и представители на " ЗД Бул Инс " АД. Срещата беше за провокиране на градивен разговор и бистрота в процеса на погашение на застрахователните награди предвид на националната покруса и загубата на двадесет живота. Комисията предизвика разговор със " ЗД Бул Инс " АД в посока осъществяване на отговорностите им, тъй че да се реализира изплащането на законоустановените компенсации по застраховка " Злополука " на околните на починалите в трагичния случай край град Своге.

Комисията за финансов контрол ще продължи да съблюдава за вярното и заслужено отношение на застрахователите към техните клиенти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР