Дружеството е заделило 1,6 млн. лв. за полици Топлофикация -

...
Дружеството е заделило 1,6 млн. лв. за полици Топлофикация -
Коментари Харесай

Топлофикация София търси здравен застраховател за 2300 служители

Дружеството е заделило 1,6 млн. лева за полици

Топлофикация - София АД разгласи открита процедура по възлагане на социална поръчка с предмет здравно (медицинско) обезпечаване на чиновниците на сдружението по член 427* от Кодекса за обезпечаване. Към момента на оповестяване на процедурата броят на обезпечените чиновници и служащи е 2 300, от тях в София – 2295 и в Приморско – 5. Прогнозната стойност на поръчката е 1 656 000 лева без Данък добавена стойност.
Крайният период за приемане на предложения или заявки за присъединяване е 13 септември 2018 година

*Чл. 427 от Кодекса за обезпечаване гласи:
(1) С контракта за здравна застраховка застрахователят се задължава да покрие разноските за здравни артикули и услуги, произлизащи от заболяване или в резултат на акцидент, или други контрактувани здравни артикули и услуги, в това число свързани с профилактика, бременност и раждане на застрахованото лице или краткотрайна загуба на приход в резултат на заболяване или акцидент, както и композиция от изброените покрития.
(2) Договорът за здравна застраховка може да се подписа за погашение на закрепени парични суми във връзка със акцидент или заболяване, без значение от направените разноски, или за погашение на компенсации, както и за композиция от двата типа заплащане.
(3) С контракта за здравна застраховка застрахователят може да покрие разноските и за други артикули и услуги, свързани със здравно обслужване на застрахованото лице, произлизащи от заболяване или в резултат на акцидент, в това число превоз, профилирано обгрижване и палиативни грижи.
(4) В контракта за здравна застраховка може да се дефинира оптимален размер на задължението на застрахователя под формата на застрахователна сума за обособени здравни артикули и услуги или като размер и обсег на здравните артикули и услуги, които се оферират за избран период.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР