Дружествата от българската икономическа група на Монбат АД са записали

...
Дружествата от българската икономическа група на Монбат АД са записали
Коментари Харесай

Приходите на това българско борсово дружество скочиха с почти 75% през последния месец

Дружествата от българската икономическа група на " Монбат " АД са записали общо чисти доходи от продажби в размер на малко над 150 милиона лв. за първото полугодие на годината. Това съставлява нарастване от 34.2% в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

Приходите от продукция са 139 милиона лв., от артикули - съвсем 3 милиона, от услуги - 1 милиона, а в градата други е записано цифрата от 8 милиона лв..

Само за юни месец на т.г. растежът е впечатляващите 74.7% в съпоставяне със същия месец на 2016 година и възлиза на съвсем 30 милиона лв.. В същото време за месеца облагата е 1.1 млн. лева, спад от 31%.

За полугодието обаче облагата преди облагане с налози е в размер на 17 милиона лв., растеж от 21%.

Дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали през месец юни 2017 година EBITDA в размер на 2 369 хиляди лв., което съставлява намаляване от 13,4 % спрямо постигнатото през месец юни 2016 година

Обобщените данни за първите шест месеца на 2017 година сочат, че сдруженията от икономическата група на Монбат АД са постигнали EBITDA в размер на 25 515 хиляди лв., което съставлява покачване от 18,5 % в съпоставяне със същия интервал на 2016 година

 Българската
Българската " Монбат " купи 2 немски сдружения за произвеждане на акумулатори

Ще влага 5 милиона евро в тях
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР