Дружбата между Юлиан Вергов и Владо Карамазов вече далеч не

...
Дружбата между Юлиан Вергов и Владо Карамазов вече далеч не
Коментари Харесай

Вергов заряза Карамазов! Юлиян се върна при жената и детето си!

Дружбата сред Юлиан Вергов и Владо Карамазов към този момент надалеч не е толкоз мощна, по отношение на наскоро, научи HotArena.

Актьорите имаха куп общи работни планове, а в свободното си време също не се разделяха. Двамата ходеха по мъжки на почивки и в България, и в чужбина, а паралелно с всичко това, споделяха и общите си пристрастености по моторите и „ Формула 1 “, писа „ Галерия “.

Но другарската идилия към този момент е в миналото  - Вергов е зарязал Карамазов поради жена си . От няколко месеца звездата от „ Откраднат живот “ прекарва всяка свободна минута с Ирина Ялъмова и щерка им Алена . Тримата почнали да вървят дружно на почивки, да се разхождат и да се демонстрират като устойчиво семейство пред всичките си познати.

Топлите връзки сред Юли и Ирина създали усещане наскоро, когато след постановката „ Neoдачници “ участващите в представлението артисти се събрали на вечеря. Вергов също играе в спектакъла, само че за изненада на мнозина не отишъл самичък на сбирката, а в компанията на Ирина и щерка им.

Тримата седнали един до различен като същинско сплотено семейство. За първи път от доста време Ялъмова демонстрира фотография на Вегов в профилите си в обществените мрежи. Най-щастлива от обрата в връзките била щерка им Алена. Сега греела от наслада, откакто тежко претърпя раздялата на родителите си преди години.

Миналата седмица тримата се отправили на море на къмпинг „ Арапя “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР