Други две деца са тежко ранениНяколко души, сред които и

...
Други две деца са тежко ранениНяколко души, сред които и
Коментари Харесай

12-годишен уби свой връстник при стрелба във финландско училище

Други две деца са тежко ранени

Няколко души, измежду които и деца, са били ранени след пукотевица в начално учебно заведение във Финландия. Нападението е осъществено в градВантаавъв вторник сутринта, се споделя в изказване на полицията.

12-годишно дете е било убито, а други двама негови връстници са в тежко положение. Огън разкрило друго дете на същата възраст.Товлязлов класната стая с оръжие, което взело от собствен родственик. След стрелбата обвиненият избягал, само че малко по-късно е бил хванат от полицията.

Органите на реда били извикани в началното учебно заведение минути след 8 ч. Местните поданици са били помолени да не излизат на открито. „ Полицията е на място. Хората бяха помолени да стоят вкъщи и да не отварят вратата на непознати ”, моли полицията.

Стотици обезпокоени родители се събраха пред образователното заведение, с цел да търсят децата си. Заподозреният няма да бъде задържан, защото законът във Финландия го не разрешава. Вместо това, той ще бъде предаден на обществените служби.

Във Вантаа живеят към 250 000 души. В учебното заведение се образоват 800 възпитаници, а учителският състав наброява 90 души.

Източник: " Дейли Мейл " /БГНЕС

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР