Другата седмица в Страсбург ще вземем решение дали ще се

...
Другата седмица в Страсбург ще вземем решение дали ще се
Коментари Харесай

ПЪРВО В BNEWS! Ето кога ще стане ясно дали Николай Бареков ще се кандидатира за евроизборите! Европедутатът категорично се разграничи от ВМРО и НФСБ и им нанесе тежък удар!

Другата седмица в Страсбург ще вземем решение дали ще се кандидатирам на Европейските избори идната година. Именно там ще се организира изнесеното съвещание на управлението на "Презареди България - ББЦ. След като решението бъде взето, то ще бъде в съгласие с Алианса на консерваторите. Това съобщи Николай Бареков в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от ‪10:30‬ часа онлайн по телевизия "Евроком ".

Евродепутатът акцентира, че в случай че влиза в борбата, то то ще е от името на "Обединени консерватори ". По мотив клеветите на спонсорирания от олигарси уебсайт "Медиапул ", че Бареков търгува обединяване на консерваторите у нас за участие в АКРЕ, той съобщи в прав текст, че това не е "търговия ", а условие. Думите си той аргументира с обстоятелството, че страни като Съединени американски щати и Полша членуват а Алианса с по една партия и няма по какъв начин дребна като България страна да бъде представлявана във групировката от пет или шест партии. Всички нови участия на български партии ще се случват доста мъчно и постепенно, уверен е той. Поради тази причина в името на обединяването Бареков разгласи, че е подготвен да отдръпна участието на партията си, с цел да даде път на във групировката на един единен закостенял блок, който дълги години да дефинира политиките в България и да брани и постанова консервативните полезности.

Бареков показа, че даже съпредседателят на Групата на консерваторите и реформистите в Европейския парламент Решард Легутко е декларирал, че няма време и в най-скоро време българските консерватори би трябвало да разгласят обединяването си и да излъчат листа за идния евровот.

Водещите демонстрираха материал, в който президента Румен Радев извади коза със абсурда с костинбродските подправени бюлетини - 400 хиляди на брой. Почувствах се оправдан, тъй като най-сетне сериозен политик да удостовери следствието с думите си и то в най-тежкото политическо предаване “Панорама”, предавано по Българска национална телевизия, сподели Бареков. в прав текст оправдава Бареков и неговата роля в "Костинбродската спекулация " в предаването "Панорама ". В тази връзка Бареков бе безапелационен, че няма да напусне политиката, до момента в който не реализира една от главните си цели, а точно въвеждане на машинно гласоподаване, с цел да се избегнат сходни операции и правото на глас и избор на българите да не бъде отнемано.

Бареков показа, че платформата "Обединени консерватори " е измислена от него и от неговия екип и първите хора, към които са се обърнали с покана, са техните съдружни сътрудници от КП “България без цензура ", която през 2014-а излъчи двама евродепутати. Няма по какъв начин "Обединени консерватори " да насочат предложения към НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, защото там по думите са били погазени съществени полезности. Всички останали политически партии, в това число "Атака ", ще получат предложения, увери евродепутатът.

По думите му думата "патриотизъм " е омаскарена и това е повода в името на обединението тя да не съществува. Консерватизмът се уповава на четири съществени закона, посочи евродепутът. Това са независимост, взаимност, правдивост и семейство. "Обединени патриоти " по никакъв метод не дават отговор на полезностите на консерватизма и не споделят неговите хрумвания, безапелационен е Бареков.

Когато тази групировка влезе в ръководството на България ние достигнахме сериозно дъно в класациите по независимост на словото. ПатрЕотите излъгаха пенсионерите, нарушавайки празните си обещания, а за правдивост мъчно можем да приказваме, откакто българското правораздаване е "в калта ", олигарсите държат правосъдната система и същите политически обединения (б.р. Обединени патриоти), са забъркани в най - долната спекулация, а точно търговията с български поданства, съобщи още той. В тази връзка Бареков акцентира, че една от главните точки в програмата на бъдещата групировка е да се подаде ръка на бизнеса в лицето обаче на бизнесмените, а не на олигарсите, които по думите могат да си купят цялостен български съд, а някои от тях и психиатрична експертиза, която да ги ги изкара психологично заболели, за да завоюват обещано дело.

Относно фамилните полезности, които изповядва консерватизмът, патриотите също са в прорез, образец за това в оповестената война на майките на деца с увреждания, акцентира той. БиНюз напомня, че ББЦ излезе с обща стратегия, която бе ограбена от патриотите, само че неосъществена. Основни точки в нея бяха: учебен ценз, образовано майчинство, трудово просветителна тегоба и таблети за учениците.

Макар да откраднаха концепциите на ББЦ, патриотите не съблюдаваха плагиатстваните обещания и с тези неистини раздраха думата "патриотизъм ", съобщи Бареков.

Евродепутатът заключи с самопризнание, че през 2014-а година е бил подготвен да се отдръпна от политиката дефинитивно, след офанзивата на ГЕРБ към него. Тогава е било налице предложение да бъде подписан избирателен пакт, с 12 % за ББЦ и 42 % за ГЕРБ, само че предлагането е било отхвърлено от ГЕРБ, под претекста, че ГЕРБ не желае да подписва съглашения с никого. Малко по- късно след подмолна сделка с Движение за права и свободи, същите влязоха "през задния вход " в политиката, напомни той.

Бареков сподели, че не е отмъстителен и възприятието му за правдивост към народа го води и публично в предаването подаде ръка на пермиера Борисов и съобщи, че главният блян е да бъде единен българския консерватизъм в Екологичен потенциал, което по думите му ще даде повече власт на Екологичен потенциал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР