Другата седмица общинските съветници ще обявят конкурс за подбор на

...
Другата седмица общинските съветници ще обявят конкурс за подбор на
Коментари Харесай

​Дават по 3 бона на врачани, за да правят красиви кътчета в града

Другата седмица общинските съветници ще разгласят конкурс за асортимент на планове по дребните цивилен начинания за 2018 година, научи BulNews.bg. Постъпилите планове ще бъдат оценени от непрекъснатата комисия по стратегии с европейско и национално финансиране, като се чака ползата по плана да е още по-голям.
Допустими претенденти по плана са инициативни комитети на жители, образувани по отношение на осъществяването му и управителни препоръки на етажна благосъстоятелност. Важно е мераклиите да не са осъществили 2 или повече плана по самодейността.
Парите, които се отпускат за гражднските планове и тази година са до 3 000 лв.. Средствата са за възстановяване на инфраструктурата в междублокови пространства и общи зелени площи, основаване и съоръжение на зони за отдих, създаване на беседки, спортни и детски площадки и други.
Допустимите разноски по плана са за посадъчен материал, градинско съоръжение, превоз на нужните по плана материали, строителни материали и за съоръжение на зони за отдих, спортни, детски площадки и беседки.
Срокът за кандидатстване по плана е до 30 март, а продължителността на дейностите е до 28 септември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР