Другата маркова покупка на Пари Сен Жермен от лятото –

...
Другата маркова покупка на Пари Сен Жермен от лятото –
Коментари Харесай

Мбапе: Неймар ми е като брат и е щастлив в ПСЖ

Другата маркова покупка на Пари Сен Жермен от лятото – Килиан Мбапе поддържа своя съотборник Неймар и съобщи, че няма нищо правилно в спекулациите, които допускат, че бразилецът, най-скъпият състезател в историята на футбола, е трагичен в новия си отбор.

През лятото на 2017 година 25-годишният южноамериканец размени Барса с ПСЖ против спиращите дъха 222 милиона евро, записани в контракта му като освобождаваща уговорка. Напоследък интензивно се твърди, че Неймар не се усеща по никакъв начин удобно в новата конюнктура, въпреки и задачата му бе да излезе от сянката на Лионел Меси в Барса.

Двама изгарят поради финансовите неволи на ПСЖ

Мбапе най-отговорно съобщи, че слуховете са безпочвени и в случай че не е бил Неймар, личната му адаптация щяла да протече доста по-неприятно. „ Неймар оказа помощ ужасно доста за консолидираното ми. Той ме взе под крилото си”, съобщи 18-годишният състезател, за който ПСЖ би трябвало да заплати 180 милиона евро в края на сезона.

Мбапе не се надява на "Златна топка " в близкото бъдеще

„ С мен той се държи като по-голям брат. Да имам футболист от неговата големина, който ми оказва помощ всеки ден, е в действителност потребно.”

„ Неймар е страховит състезател. Ние се радваме доста, че той е тук при нас. Неймар се усеща добре и ще реализира велики неща.”

Петте специфични права на Неймар в ПСЖ

Бившият ас на Монако побърза да разсее подозренията към другата доста обсъждана тематика – спора сред Кавани и Неймар. „ Кавани е супер. Смятам го за съвършения състезател, който подхожда на футболисти като нас с Неймар. Той непрекъснато се открива, доста е преносим, а разполага и с необикновен завършващ удар. Кавани е доста близо да усъвършенства клубния връх по маркирани голове. Ще създадем всичко по силите си, с цел да му помогнем да го стори допустимо най-бързо”, добави Мбапе.

„ Кавани е добър човек и превъзходен експерт. Той е един от най-силните нападатели в света”, приключи младият френски национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР