Дрон с взривно устройство е открит на брега на Тюленово.

...
Дрон с взривно устройство е открит на брега на Тюленово.
Коментари Харесай

Дрон с взривно устройство на брега на Тюленово

Дрон с взривно устройство е открит на брега на Тюленово. За това оповестяват потребителите в обществените мрежи, оповестиха по БТВ. По техни разкази е допустимо бомбата към момента да е дейна, тъй като имало светещи електроники. Хората в региона са обезпокоени. Очаква се на място да дойде сапьорски екип.



" 21,40 нощес е подаден сигнал към 112. Любезен чиновник ни трансферира към екип. Съответно от там не реагираха добре. Почти с насмешки подходиха към сигнала. 21,41 към този момент имаше информация към полицейски екипи и към този момент 9 часа по-късно цялостно безучастие на институциите. Чакаме да се наспят военните, които вероятно ще отстраняват това нещо. Всички са известени ", сподели пред БТВ Радослав Русев, който очевидно е подал сигнала.

На мястото тази заран бе репортерът на БТВ Йордан Фотев. " Първо да уточня, че полицията още от нощес е тук на място и е отделила региона. През цялата нощ периметърът е бил отцепен и под защита от служителите на реда. Дронът се намира някъде долу в скалите до морето. Очаква се да дойдат военните и да създадат оглед на място. След което да преценяват по какъв начин ще се работи - дали дронът съставлява заплаха или не. Аз разговарях с боен специалист, който ми изясни, че това е ударен дрон, който може да лети до 300 километра, да носи товар сред 5 и 10 кг, става въпрос за военен товар. Това, което е прикрепено към него и се вижда от фотосите, в действителност е елементарна мина от минохвъргачка. Как работи този дрон - лети към задачата, когато стигне до нея или над нея пуска товара, който се взривява ", описа Фотев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР