Дрогираният млад шофьор от белослатинското село Търнава, който е син

...
Дрогираният млад шофьор от белослатинското село Търнава, който е син
Коментари Харесай

Дрогираният шофьор, който уби жена, бил син на катаджия и учителка

Дрогираният млад водач от белослатинското село Търнава, който е наследник на катаджия и учителка, умъртви майка на две деца и рани свекърва й. Фаталният случай стана в понеделник следобяд на улица в селото, прецизираха от регионалната администрация на Министерство на вътрешните работи във Враца.

19-годишният Пламен Володиев седнал зад кормилото на лек автомобил „ Пежо “ откакто се надрусал, написа в. „ Телеграф “. Возел в колата и гаджето си. Под въздействието на дрогата той изгубил надзор над френската машина, която се блъснала в електрически дирек. После колата изхвърчала на тротоара и помела двете дами.

От мощния удар 35-годишната Миглена получила несъвместими с живота контузии. 58-годишната й свекърва Румяна е ранена, само че за живота й няма заплаха.

Кървавата драма се е разиграла пред очите на доста втрещени очевидци. Хората се обадили на горещия телефон 112 и скоро на място пристигнали полицейски патрулки и коли за спешна помощ.

По-младата жена била в кома и малко по-късно умряла в незабавния център на белослатинската болница. В същото здравно заведение е обслужена и свекърва й.

17-годишната другарка на надрусания лидер също е потърпевша при случая, допълват от полицията. Само водачът палач се е отървал незасегнат. Пробата му за алкохол се е оказала негативна. Но направеният тест за приложимост на наркотични субстанции е отчел съществуването на хидрокарабинол, т.е. на канабис. А е известно, че марихуаната води до самозабравяне и загуба на ориентировка.

Водачът е окован с белезници и е арестуван в полицейското ръководство на Бяла Слатина. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане. Убитата жена оставя две деца сирачета, които учат в локалното школо, заяви кметицата Габриела Раловска.

„ Семейството е доста положително, цялото село скърби за Миглена “, сподели управничката. Погребението на починалата ще бъде през днешния ден. Раловска обаче остана доста сюрпризирана от формалната информация на полицията, че момчето зад кормилото е било дрогирано.

„ Той е доста положително семейство. Майка му е учителка, до момента не е имал никакви неприятни прояви “, сподели кметицата. Местни хора пък разкриха, че Пламен е наследник на пътния служител на реда Володя Гоергиев от сектора в близкото село Борован.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР