Дрогиран шофьор предизвика жестока катастрофа на главния път Е-79 между

...
Дрогиран шофьор предизвика жестока катастрофа на главния път Е-79 между
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор уби млад мъж и рани 4-ма при челен удар край Враца

Дрогиран водач провокира жестока злополука на основния път Е-79 сред врачанските села Люти дол и Ребърково нощес. При челния конфликт сред управлявания от него " Сеат Ибиза " и движещия се в посока София автомобил " Мазда " е умрял 25-годишен мъж от София, а две дами, едната от които бременна, и три деца са превозени в МБАЛ-Враца.

Сигналът за случая е подаден към 19.30 часа, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

39-годишният водач на сеата, който е от Враца, подхванал рисково изпреварване на колона от коли, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и последвал челният удар с маздата. Водачът на японската кола е умрял в колата за спешна помощ, той не е имал никакъв късмет за живот, смачкан от таблото и кормилото на автомобила.

Виновникът за случая е пробван с техническо средство, като уредът е отчел съществуване на амфетамин . Образувано е досъдебно произвеждане.

Петима души са починали, а други 25 са били ранени при станалите 21 тежки произшествия в страната през миналото денонощие, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В София са регистрирани 37 леки пътнотранспортни катастрофи и една тежка злополука. При пътните произшествия в столицата са били ранени двама души.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР