Дрогиран шофьор беше заловен от екип на пътна полиция на

...
Дрогиран шофьор беше заловен от екип на пътна полиция на
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор беше заловен с кокаин след гонка с полицията

Дрогиран водач беше хванат от екип на пътна полиция на основен път Е-79, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Снощи на пътя от София в посока Враца служители на реда подават сигнал със стоп-палка на лек автомобил, движещ се с огромна скорост. Водачът на леката кола обаче не се подчинява на сигнала, вместо това усилва скоростта и бяга от ченгетата. Полицаите са наблюдавали летящото "Пежо " и са го засекли, тъй че водачът е бил заставен да спре.

При инспекция катаджиите открили, че автомобилът е благосъстоятелност и ръководен от 38-годишния врачанин А.П.К. Проверка, направена му на място, открила, че А.П.К. е седнал зад кормилото след приложимост на наркотично вещество - кокаин. В колата не са открити следи от белия прахуляк.

На мъжа са формирани два акта и му е публикуван ваучър за здравно проучване. Полицаите са подхванали тежка мярка - събаряне на регистрационните табели на "Пежо "-то. Водачът е дал кръв за лабораторен разбор без опозиция. А.П.К. е задържан за 24 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР