Дрогата превзема София. Наркомани в скъпи коли и таксита правят

...
Дрогата превзема София. Наркомани в скъпи коли и таксита правят
Коментари Харесай

Дрогата превзема София! След наркоманите, който правят катастрофи, опиатите плъзнаха и в…

Дрогата завладява София. Наркомани в скъпи коли и таксита вършат злополука след злополука. Наркотиците се трансформират в ужасяващ израстък, който задушава София.

Шокираща статистика от последната седмица, която демонстрира, че в този интервал по улиците на града са били спрени 70 водачи с позитивни проби за дрога.

Читател на БЛИЦ споделя на какви ужасяващи гледни се е натъкнал точно свързани с дрогата в София.

Ето го и сигнала му без редакторска интервенция: „ Дрогата от дълго време е превзела София! Аз съм всяка вечер в някоя градинка или самичък или с другари. Навсякъде се пуши трева и смърди извънредно.

Летата в градинката на „ Кристал “ и пред Народния спектакъл (градската градина) в два часа през нощта не можеш да се разминеш и по този начин до сутринта безусловно всеки ден.

В Борисова градина е същото и всичко се друса на пакост, въпреки, че има камери на всички места, само че управляващите въобще не ги интересува, просто гледат да си минат обхода и това е.

На църквата „ Свети Седмочисленици “ и в,,градинката на покойника” – градина Чайка, е същото.

Да не приказваме какво е вечер по клубовете…. въобще даже не ми се мисли! Няма понеделник, няма вторник – всяка нощ е това! “.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР