Дрина Павлова определено изглежда като Снежанка за Коледа. Бизнес дамата

...
Дрина Павлова определено изглежда като Снежанка за Коледа. Бизнес дамата
Коментари Харесай

Мадам Мулти като гореща Снежанка на Коледа

Дрина Павлова несъмнено наподобява като Снежанка за Коледа. Бизнес дамата показва удивителен жанр в обществените мрежи.

Мадам „ Мулти реши да изненада цялото семейство с идентични пижами за празничната заран. А самата тя се пусна с късо горнище и палави къси панталонки.

Няма подозрение, че въпреки към този момент да е баба, Дарина се поддържа в блестяща форма. Мнозина завидяха на стройните крайници на милионерката, както и на свежия й външен тип.

Брюнетката, която съумя да омае артиста Джулио Берути и някогашния министър председател Силвио Берлускони, продължава да наподобява младолика и в съвършена форма. Заслуга за това имат и постоянните визити при пластичния хирург, както и йога упражненията, които Дарина прави под управлението на щерка си.

Дарина не пропусна да си направи празнична домашна фотосесия, дружно със сина и щерка си. И макар че в коледния дом на бизнесдамата грее слънце и е много топло, тя въпреки всичко съумя да си направи фотография пред виртуална камина с горящи дърва.

В щурото празненство присъединяване взеха и синът, и дъщерята на актрисата—Паола и Илия. Заварената щерка на Дарина—Венцеслава получи поздрави задочно, защото празнуваше със брачна половинка си Тарек и неговото семейство, на другия завършек на света.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР