Дрифт България навлиза в своята финална фаза. Дрифт състезатели и

...
Дрифт България навлиза в своята финална фаза. Дрифт състезатели и
Коментари Харесай

Дрифт България завладява Сливен този уикенд

Дрифт България навлиза в своята крайна фаза. Дрифт състезатели и почитатели от цялата страна ще дойдат в Сливен за предпоследния кръг от сезон 2019. Дългоочакваното дрифт събитие ще се организира през този уикенд на 14 - 15 септември на летище " Бършен ", като уредниците чакат обичайно огромен брой аудитория.

Своята поръчка за присъединяване в предпоследния 3-и кръг от " Дрифт България " досега са подали 45 състезатели от България и Румъния, като записванията ще продължат и през спортния уикенд.

В Pro1 присъединяване ще вземат над 16 състезатели, измежду които са борещите се за купата Емил Петков (BMW e30), Костадин Патриков (BMW e30) и водача в шампионата Павлин Пенев (BMW e30).


По традиция участниците в Pro2 са повече, като досега са подадени 23 поръчки. Лидерът в шампионата Веселин Стойчев (Nissan 200cx), Мартин Николов (BMW e30), Йордан Младенов (BMW e36) и Петьо Радичев (Mercedes Benz c124) ще продължат своята битка за купата, като и четиримата ще се надяват да усилят възможностите си в шампионата при победа в Сливен.

Организаторите от АСК " Скорпион " и община " Сливен " за следващ път са подготвили нова и предизвикателна настройка, с която се надяват да затруднят водачите и да зарадват феновете подсигурявайки поле за атрактивни прекосявания.

Откриването на 3-ия кръг от " Дрифт България " ще се организира в петък от 18:30 на площад " Хаджи Димитър " в центъра на град Сливен. В събота от 10:00 ч. на летище " Бършен " започват тренировките, както и двете сесии, планувани за " Дрифт Такси ", в които почитателите ще имат опцията да се повозят на дясната седалка на първокачествен дрифт автомобил.

Същинската част от уикенда стартира от 09:30 ч. в неделя с квалификации и старт на " батълите " от 14:00 ч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР