Dries Van Noten съчетава далечни тъкани, цветове и текстури създаде

...
Dries Van Noten съчетава далечни тъкани, цветове и текстури създаде
Коментари Харесай

Dries Van Noten: Смесване и съчетаване

Dries Van Noten съчетава далечни тъкани, цветове и текстури сътвори елегантна сбирка, която сигурно ще зарадва хиляди дами в Paris Fashion Week.


Колекция, за която Van Noten призна след ревюто, че е редактирал до последната минута, до момента в който е смесвал железни жакарди, транспарантна ликра, пайети и плътни вълнени кройки. В ръцете на по-малък дизайнер това щеше да е цялостна неразбория, само че Dries съумя да направи по този начин, че всичко да работи, и то по какъв начин.

" Жена, която се осмелява сама да си подстриже бретона ", засмя се Van Noten, половината от чиито модели бяха с чела, покрити с коса.

От ослепително розово плетено вечерно палто от мохер до извънреден тренч от полиестер с потапяне в сатен в низходящи цветове - електриково синьо, целуващо розово и кално кафяво.

" Това е въпрос на опити и неточности, само че главното е, че всяка част би трябвало да стои сама за себе си ", прибавя белгийският дизайнер, с цел да изясни процеса на редактиране.

На процедура придобиването на Van Noten през 2018 година беше черешката на тортата на акцията за придобиване на фешън марки на Puig Group. Те управляват постоянна група от марки като Carolina Herrera, Rabanne, Jean-Paul Gaultier и Rochas. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР