Дрейк е един от най-високоплатените рапъри със състояние от над

...
Дрейк е един от най-високоплатените рапъри със състояние от над
Коментари Харесай

На гости в дома на Дрейк, където живее луксът

Дрейк е един от най-високоплатените рапъри със положение от над 150 милиона $. Родом от Торонто, 33-годишният Обри Дрейк Греъм, както е същинското му име, е вложил сериозна част от благосъстоянието си, с цел да сътвори дома на фантазиите си в родния си град. И отваря вратите му за екипа на Architectural Digest.

Със своите 4645 квадратни метра, домът на Дрейк е задоволително огромен, с цел да побере всичките му екстравагантни хрумвания. Те са съчетани ловко и със жанр с редица дизайнерски решения, които вършат този парцел в действителност впечатляващ.

Проектът е дело напълно на канадския дизайнер Ферис Рафаули. Всеки подробност е деликатно премислен, с цел да няма нищо ненужно. Всичко тук е от висококачествени материали - бронз, мрамор, дървесина от тропически гори, и съчетава минимализма и лукса, комбинирани с усета на рапъра .
 Снимка 475642

Дрейк се води от концепцията, че неговият дом в Торонто е нещо, което ще остави след себе си, по тази причина би трябвало да бъде неподвластен на времето . Освен това, за него този дом, който гради пет години, е явен знак, че постоянно ще се връща към корените си и ще тежи на мястото, където е роден.
 Снимка 475652

Рапърът не желае нищо, което да наподобява на ниска цена, тъй като може да си разреши всичко най-скъпо. Големината на стаите, подовете, таваните, материалите - всичко приказва за разкош, който е мъчно да бъде общопризнат от окото .
 Снимка 475640

Още на входа сме посрещнати от море от мрамор и бронз , както и от предверие с таван, висок над 13 метра. Един от акцентите наоколо до вратата е неповторимото пиано, основано от австрийския производител Bösendorfer. Музикален инструмент, който комбинира артистичност, качество и неповторим жанр.
 Снимка 475641

Второто украшение в главната стая е впечатляващият полилей, който е интерпретация на този, планиран от Ханс Харалд Рат за операта " Метрополитън " в Ню Йорк през 1963 година Той е формиран от 20 хиляди ръчно рязани кристала Swarovski , които го вършат втората най-голяма сходна светлинна апаратура в света.
 Снимка 475646

Мястото за отмора с жълта мека мебел също няма по какъв начин да остане неусетно - освен поради размерите си, само че и поради потреблението на материали, които още веднъж не нашепват, а крещят, че всичко тук е допустимо най-луксозното .
 Снимка 475645

Най-любимата част от вкъщи на Дрейк е главната спалня, която е огромна близо 300 квадрата и има голяма тераса и също толкоз голяма гримьорна. За рапъра това е мястото, където изключва от света и по-късно отваря очи, подготвен за новия ден.
 Снимка 475649

" Леглото ти разрешава да потънеш, душът ти разрешава да изчезнеш и да си събереш мислите, а дрешникът те кара да приказваш на себе си, до момента в който се оправяш. ", споделя Дрейк.
 Снимка 475651

Нужни са и дребни обяснения - гардеробната е на два етажа и в нея можем да забележим аметист, кристали и диаманти; там събира и своята скъпоценна сбирка от чанти Hermès Birkin , които един ден ще подари на бъдещата си съпруга; ваната в центъра на банята му тежи близо два тона и е издълбана в цялостен блок черен мрамор.
 Снимка 475648

Като човек, натрупал цялото си благосъстояние с помощта на музиката, Дрейк е обособил особено помещение, служещо като звукозаписно студио в дома си . Но то е доста по-различно от всички, които сме виждали до момента, и наподобява повече на стая за релакс, в сравнение с за работа.
 Снимка 475647

Рапърът има и особено помещение, в което е извадил на показ всички музикални награди, които е спечелил през годините .
 Снимка 475643

Не по-малко пространство е отделил и за колекционерските си баскетболни фланелки, изложени във витрини, като в музей.
 Снимка 475644

Добре знаем, че баскетболът е другата огромна пристрастеност на Дрейк, по тази причина си е обезпечил и персонално игрище с размери като тези, на които играят звездите на NBA .
 Снимка 475638

Има и впечатляващ басейн, над който грее осветена плоча от гранит в екстравагантна форма и придава страхотна атмосфера.
 Снимка 475637

Преобладаващият материал в кухните е мраморът, като едната е решена в черно, а другата - в бяло.
 Снимка 475639

Трапезарията с 12 стола с кадифе е допълнение към класическия лъх в дома на Дрейк.
 Снимка 475636
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР