Древно медицинско изкуство е съчетано със съвременна електроникаМедикус, Денто, Галения

...
Древно медицинско изкуство е съчетано със съвременна електроникаМедикус, Денто, Галения
Коментари Харесай

Показват авангардна техника за електролечение на Панаира

Древно здравно изкуство е съчетано със модерна електроника

„ Медикус, Денто, Галения 2018 “ ще покаже нововъведения за по-прецизно лекуване

Как наподобяват модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии ще показват участниците в изложбата „ Медикус, Денто, Галения 2018 “ от 17 до 20 октомври в Международен панаир Пловдив.

Изложителите ще заложат на нововъведения от последно потомство, главно от региона на денталната медицина. Те са насочени най-вече към слагането на по-точни диагнози и по-бързо лекуване.
още по тематиката
Втората настояща линия е комфортът на пациента и на лекаря. В тази област също предстоят забавни новости, като ергономично съоръжение, щадящи процедури, широко-спектърни артикули и други разработки.

За първи път в Европа ще бъдат показани нови апарати за електролечение, които съчетават правилата на античното здравно изкуство на Изтока със модерна електронна технология. Терапията е неинвазивна, без лекарства и задейства защитните запаси на човешкия организъм.

Авангардните уреди могат да се употребяват както в лекарските кабинети при необятен кръг болести, по този начин и в домашни условия против болежка, грип, контузии, изгаряния, измръзване и за оказване на първа помощ.

Експозициите в Пловдив са късмет за експертите да се осведомят за най-актуалните трендове, за научни достижения в разнообразни области на медицината и за новости в практиката, както и да се възползват от преференциални цени на изделията, оповестиха от Панаира.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР