Древни наблюдения доказващи, че НЛО не са `ново` явление …Представяме

...
Древни наблюдения доказващи, че НЛО не са `ново` явление …Представяме
Коментари Харесай

Древни наблюдения доказващи, че НЛО не са `ново` явление

Древни наблюдения доказващи, че НЛО не са `ново` събитие …Представяме Ви няколко от многото случая, които потвърждават, че НЛО не са „ ново “ събитие.1271 година – по време на екзекуция в планината на Тасунокучи, Камакура, Япония, се появява НЛО, който шокира хората. Според отчетите: „ На небето се появи обект като пълнолуние, ослепителен и ослепителен. “1290 година – историческата Хроника на Уилям от Нюбърг, Йоркшир, Англия, съдържа следното изложение: „ Абатът и монасите са били на вечеря, когато плосък, кръговиден, ослепителен, сребрист предмет е прелетял над абатството и е предизвикал максимален смут. “1431 година – цялото население на Ангкор Ват, Камбоджа, мистериозно изчезва. По същото време, в региона са видяни огромни дирижабли.

 Храм в Ангкор
Храм в Ангкор1453 години – странни светлини са видяни да кръжат над Константинопол в нощта преди турците да го завладеят. Някои от светлините летят право нагоре с висока скорост, по-късно се разделят на доста по-малки светлини.
17 март 1458 година – пет „ звезди “ се появяват над Япония. Те обикалят и сменят цветовете си три пъти, след което изчезват. Гражданите на Киото, Япония, са толкоз обезпокоени от това събитие, че стартират да се крият, очаквайки настъпването на ужасни бедствия.1 ноември 1461 година – френският херцог на Бургундия написа в записките си: „ Предмет се появи на небето над Франция през нощта на 1 ноември 1461 година Той беше дълъг и необятен като полумесец. Висеше неподвижно за към четвърт час, ясно се виждаше, по-късно внезапно стана като серпантина, усука се и се обърна, като се издигна в небесата. “1468 година – огромен обект, издаващ „ тон като колело “, излетява от планината Касуга. Никой от жителите не бил виждал нещо сходно до тогава.1479 години – оповестява се, че огромна „ комета “ с голям брой прозорци лети над Арабия.

 2 600x397 - Древни наблюдения доказващи, че НЛО не са `ново` събитие
1492 години – в персоналния дневник на Христофор Колумб, по време на известното му пътешестване, е записано: „ Събота, 15 септември, 1492 година И тази нощ, при започване на нея, те видяха да пада от небето в морето огнена пръчка, на разстояние от четири до пет лиги от тях. “7 август 1566 година – в Швейцария, огромен брой черни сфери летят по цялото небе. Те наподобяват по този начин, като че ли се бият между тях.

 Ксилография, изобразяваща извънземната борба над Швейцария през 1566 година
Ксилография, изобразяваща извънземната борба над Швейцария през 1566 г.На тази борба стават очевидци хиляди хора. Във вестникарска публикация, Самуел Кокций написа за събитието: „ Мнозина от тях ставаха огнени и червени, избухваха и изчезваха. “.

 Ксилография от Ханс Глейзър през 1566 година за въздушната борба на извънземните
Ксилография от Ханс Глейзър през 1566 година за въздушната борба на извънземнитеЧетете още: Факти, показващи, че създания от други светове са от дълго време на земята4 април 1561 година – над двеста огромни цилиндъра, глобуси и „ въртящи се дискове “ прелитат в небето над Нюрнберг, Германия. Хората оповестяват, че са видели червени, черни и оранжеви глобуси, както и „ сфери “, излизащи от цилиндрите в небето.24 октомври 1593 година – в Манила, Филипините, един боец безследно изчезва. На идващия ден той се появява още веднъж в Мексико Сити …(!). Мъжът буквално разказва случилото се във Филипините предния ден. Тогава е нямало самолети, нито радио, нито телевизия …1606 година – огромен брой „ въртящи се огнени топки “ се появяват над Киото, Япония. „ Въртящо се алено колело “ надвисва над замъка Ниджо, а самураите са приведени в бойна подготвеност.Август 1666 година – по обяд на слънчев ден, жителите на Робозеро, Русия, виждат светлина в небето, която разказват като: „ Топката беше по-ярка от слънцето. “.9 юли 1686 година – огромна топка прелита в небето над Лайпциг, Германия, а от нея излизат две по-малки, светещи топки.9 декември 1731 година – в Шефилд, Англия, Томас Шорт разказва следното: „ Появи се пурпурен облак, под който имаше светещо тяло, излъчващо интензивни лъчи светлина. Светлинните лъчи се движеха постепенно за известно време, по-късно стопираха.Изведнъж стана толкоз горещо, че можех да си смъква ризата, макар че бях на открито, а беше мразовит декемврийски ден. “Подобен обект се появява по същото време над Румъния. Стари ръкописи го разказват по този начин: „ На Запад се появи застрашителен знак на небето, тъмночервен и доста огромен. Той остана на място два часа, разграничен на две елементи, които по-късно се съединиха, и обектът изчезна на запад. “.

 Тематична картина
Тематична картина2 януари 1749 година – три глобуса „ като Луната “ се появяват над Япония. Хората са толкоз уплашени, че избухват протести. За да подчини обществото, държавното управление заповядва да бъдат екзекутирани всички, които се бунтуват „ поради глобусите “. Дни по-късно се появяват „ две Слънца “.1766 година – в Швеция три обекта „ като Луната “ се появяват в небето и остават там в продължение на четири дни, след което изчезват. При различен случай същата година, през нощта се появява светещ глобус, от който излизат лъчи светлина.Тези на пръв взор незначителни произшествия са много забележителни, тъй като през 1766 година, няма нищо, което да може да излъчва лъчи светлина в небето, с изключение на Слънцето.Примерите са многочислени …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР