Дребни търговци на горива се събраха на мълчалив протест пред

...
Дребни търговци на горива се събраха на мълчалив протест пред
Коментари Харесай

Търговци на горива се събраха на мълчалив протест

Дребни търговци на горива се събраха на безмълвен митинг пред Народното събрание. Те упорстват да се отсрочи периода на влизането в деяние на разпоредба в Закона за горивата.


Такова предложение е импортирано от водача на НФСБ Валери Симеонов. Дребните търговци и превозвачи са безапелационни, че няма да се записват по в този момент дeйстващите условия, които дефинират като непостижими.

Законът за регулирането на административните действия и търговията с петрол и нефтени артикули беше признат при започване на годината, само че действително не работи поради отлагането на подзаконовите нормативни актове.

Преди предлагането на Валери Симеонов от " Обединените патриоти " наредбата трябваше да влезе в действие на 27 октомври.
Русинка Бъчварова: Да се отсрочи наредбата, да влезе да гласоподават продължаването на периода на регистрацията де факто, не - на наредбата, с цел да има време да влезе законът за изменение и допълнение, който 6 месеца дружно с Министерството на стопанската система и другите сектори, които са наранени от този закон да вкараме и предния закон, който сега към този момент е в действие, да бъде анулиран.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР