Dream week беше темата на изминалите четири парти вечери в

...
Dream week беше темата на изминалите четири парти вечери в
Коментари Харесай

Перфектно премина Dream week в Megami Club Plovdiv

" Dream week " беше тематиката на миналите четири празненство вечери в Megami Club Plovdiv. Заведението постоянно, без изключение, се оправя чудесно и радва своите посетители с съвършено проведени празненства.

Първа на сцената на Богинята на нощния живот беше Камелия. Огън момичето на поп фолка е постоянно настоящо. Нейните песни към този момент са златни шлагери и са обичани на генерации фенове. На сцената на Megami Club Plovdiv Камелия беше секси, супер откровена, същинска в страстите си и с огромно наслаждение извърши репертоара си за публиката.

Прекрасната Мария пое празненство щафетата от Камелия и в четвъртък гостува в Megami Club Plovdiv.

Menil Velioski беше интернационалното наличие в Богинята на нощния живот тази седмица. Той е артист от Република Македония и става прочут в региона на някогашна Югославия, откакто става финалист в шоуто " Неки Нови Клинци “, излъчено по телевизионните канали " Първа сръбска телевизия “ и " Телевизия ОБН “. " Неки Нови Клинци “ е телевизионно предаване, в което млади артисти на възраст под 16 години се конкурират между тях, а спечелилият получава две песни от сръбския лейбъл " Гранд Прадакшън “. На 25 ноември 2016 година Велиоски издава първия си сингъл " Права Любав “ ( " Истинска обич “). Видеоклипът надвиши един милион проявления в YouTube. Следващите негови песни " Я Сам Йе Само Волео “ ( " Аз просто я обичах “), " Драма “ (дует с Теа Таирович) и " Твойе Име Мойе Презиме “ ( " Твоето име и моята фамилия “) също надвишават 1 000 000 гледания в Youtube. В Megami Club Plovdiv той направи първия си лайв пред публиката в града под тепетата и родните меломани го посрещнаха уместно. Партито в петък вечер провокира мощен интерес и на събитието участваха многочислени фенове. Хитовете на Menil Velioski им харесваха и тe приветстваха бурно госта от Македония и чакат идващото му посещение.

Звездният край на " Dream " седмицата беше в събота. Разгледайте галерията!

Светски удоволствия без граници ще изживеете от сряда в Megami Club Plovdiv. Готови ли сте?

Богинята на нощния живот има още доста какво да Ви покаже и с какво да предизвика сетивата Ви. Една изключителна седмица следва в Megami Club Plovdiv.

В сряда вечер посетител ще е Анелия. В момента изпълнителката се радва на триумфа на дуета с нейния другар и сътрудник Дамян Попов, озаглавен “Копакабана ". Песента направи премиера в първия ден на август и към този момент е обичана на феновете. Не пропускайте гостуването й в Богинята на нощния живот. Входът ще е свободен за студенти.

Едно от заглавията, които белязаха Лято 2018, е песента “Богиня “ на Ваня. Парчето ще звучи лайв в Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер от самата певица. Тя ще извърши и останалите си шлагери. Вход свободен за студенти. Заповядайте!

Най-ярката звезда в родния поп фолк - Азис ще е на сцената на своя пловдивски дом - Megami Club Plovdiv в петъчната нощ. Знаем, че няма да пропуснете това събитие!

" No Limit " ще е тематичният свършек на седмицата в събота. Насладете се на изкушения и страсти без ограничавания!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР