Дръзка кражба от магазин за дрехи на първия етаж в

...
Дръзка кражба от магазин за дрехи на първия етаж в
Коментари Харесай

Познавате ли тази "бременна" пловдивчанка? Задигна елек за 600 кинта

Дръзка кражба от магазин за облекла на първия етаж в търговски център в Пловдив е осъществен през вчерашния ден, алармираха притежателите на обекта. В края на деня касиерка забелязала неналичието на най-скъпия елек от естествена кожа и лисичи косъм. Дрехата се продава на стойност 600 лв. и е по-дълга от нормалните елеци. " Прегледахме камерите и видяхме извършителката, която влиза от единия вход на магазина. Облечена е с огромен шал, дебело крепко, раница и чанта, само че няма стомах. Минава опипва облекла, разхожда се и до момента в който магазинерката е заета с друга жена, която мери дънки в пробната, младата жена съумява да смъкна елека от един скътан щанд, поставя го под шала излиза като бременна от другия вход ", описаха притежателите на магазина.



Те обясниха, че кражбата на толкоз скъпа стока не е по никакъв начин високомерен удар за бизнеса им, а продавачката е повече от разтърсена, защото се усеща отговорна, че не е хванала в крачка извършителката, написа trafficnews.bg.

Единствена разтуха остава, че " бременната " с крадени артикули мома, ще бъде издирена. Ако разпознаете момичето, можете да сигнализирате във всяко РПУ или на тел. 112.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР