Драцената - растението на Козирога. Растенията на Козирога помагат да

...
Драцената - растението на Козирога. Растенията на Козирога помагат да
Коментари Харесай

Вижте кое е цветето на Козирога

Драцената - растението на Козирога.



Растенията на Козирога оказват помощ да се придобият качества като резистентност, организираност и непоклатимост, за напредване по професионалната стълбица, по тази причина постоянно такива растения се поставят в офисите и ги употребяват шефовете като амулет за сполучлива работа. Те очистват атмосферата на помещението, усъвършенстват прочувственото и физическото положение. Сатурн, който е стопанин на знака Козирог, не търпи нищо ненужно. Затова, който желае да има хубава фигура и да се раздели с някой различен кг, е добре да има от цветята на Козирог към себе си.

Едно от растенията на Козирога е драцена деремензис. Тя идва от Африка и Азия и се радва на огромен триумф в целия свят. Наброява 150 типа. Драцената е постепенно растящо листно-декоративно цвете, достигащо на височина до 1,20см. Най-добре е да изберете прозорец за изток или запад за тях. Видовете с тъмни листа изискват по-малко светлина, в сравнение с пъстрите. При липса на задоволително светлина разноцветните типове могат да изгубят цвета си. За драцените уместно е изкуственото осветяване. Предпочита умерена температура, да не е под директна слънчева светлина. Лятото 20 – 25°С, зимата не по-ниска от 15°С. През лятото растението може да се изнесе на чист въздух, само че при избора на място е належащо да се има поради, че драцените се опасяват от течения. Влаголюбиво растение, би трябвало да се полива щедро.

Драцената оказва помощ освен на представителите на знака Козирог, само че и на останалите - служи като енергиен стимулатор, почиства силата на дома от обърканите мисли, страсти и думи на неуравновесени хора. Тя прави живота в близост да бъде спокоен и съразмерен, основава прелестен климат в помещението, снема напрежението, способства за утешение на страховете, подозренията, обидите, комплексите. Помага за подписване на помирение, където постоянно има кавги и кавги. Подхожда на дами и мъже, които са затворени, неуверени в себе си и не умеят да приказват похвали и други приятни неща. Също по този начин подхожда и за хора, които са принудени да вършат нещо срещу волята си и по никакъв начин не им харесва това.

Неутрализира излъчванията на техниката, по тази причина е добре да участва там, където има доста лазерни принтери, ксерокси. Във физически проект нейната сфера на деяние е при костната и мускулната системи. Способства излекуването на дерматологични болести и за бързо зарастване на раните.

Идеално растение за дома, за офиси, за пространства в полицията, в старешки домове. Препоръчва се да се държи в стая с доста техника, в източният бранш на помещението. Ако обаче в къщи има госпожица за женене, която не съумява да си откри брачен партньор, то в нейната стая е по-добре да не стои.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР