Драстикотините и раничките по кожата в Космоса заздравяват по-бързо отколкото

...
Драстикотините и раничките по кожата в Космоса заздравяват по-бързо отколкото
Коментари Харесай

Защо раните в Космоса заздравяват по-бързо

Драстикотините и раничките по кожата в Космоса заздравяват по-бързо в сравнение с Земята. Това заяви съветският космонавт Сергей Куд-Сверчков, който е на борда на Международната галактическа станция (МКС), представен от ТАСС.

Така той отговоря на въпрос въздейства ли безтегловността на възобновяване на драскотините и раните във видеозапис, оповестен на страницата му в обществената мрежа " ВКонтакте ".

Куд-Сверчков е част от екипажа на МКС сега дружно с другия съветски космонавт Сергей Рижиков, с американските астронавти Катлин Рубинс, Майкъл Хопкинс, Виктор Глоувър, Шанън Уокър и с японския астронавт Соити Ногути.

На въпрос дали е виждал в миналото НЛО, той споделя: " Ако имате поради някакви обекти от извънземен генезис, нищо такова не съм виждал ", дава отговор Куд-Сверчков.

Руският космонавт разясни, че по време на работната седмица космонавтите и астронавтите съумяват да си разменят единствено по няколко думи, тъй като са заети с работата си.

През почивните дни се събират да се хранят дружно и тогава си приказват, разискват миналата седмица, резултатите от работата, проекти за идната седмица или вести от Земята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР