Дръндарска кокошка просо сънува. Така депутатът от Обединени патриоти Валери

...
Дръндарска кокошка просо сънува. Така депутатът от Обединени патриоти Валери
Коментари Харесай

Валери Симеонов за Ахмед Доган: Дръндарска кокошка просо сънува

Дръндарска кокошка просо сънува. Така депутатът от Обединени патриоти Валери Симеонов разяснява снощната обичайната годишна тирада на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, който предложи да се направи програмно държавно управление, подкрепяно от целия парламент, защото страната нямала потребност от предварителни избори.

"Държавата си има кабинет, от къде накъде ще развиваме такива фантастични хипотези ", сподели Симеонов.

Според него речта на Доган не е най-важното политическо събитие на седмицата.

Вчера почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган поддържа ръководещите в своята празнична тирада пред партийния актив. "Към днешна дата обществото и страната нямат потребност от предварителни парламентарни избори. Нещо повече, даже: би трябвало да създадем нужното ръководещите да не претърпят вътрешнопартийна имплозия ", декларира Доган.

"В този европейски и народен подтекст стратегически приоритет на България е ускореното догонващо развиване по отношение на междинния стандарт на Европейски Съюз. Ние би трябвало да имаме три пъти по-бърз напредък по отношение на средноевропейското повишаване на брутния артикул на глава от популацията. Паднем ли под 6%, е индикация, че нещата не са подредени както би трябвало. И най-неприятното е, че с още едно потомство се обричаме да бъдем най-бедната страна в Европейски Съюз ", показва Ахмед Доган.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР