Дрънченето на оръжия ме плаши, заяви кандидатката за евродепутат от

...
Дрънченето на оръжия ме плаши, заяви кандидатката за евродепутат от
Коментари Харесай

Любомира Ганчева: Европа и ЕС са платформа на диалога


Дрънченето на оръжия ме плаши, съобщи кандидатката за евродепутат от листата на „ Коалиция за България”

„ Европа и Европейски Съюз са платформа на диалога”, съобщи в предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините” Любомира Ганчева, претендент за евродепутат от листата на „ Коалиция за България”.

„ В навечерието сме на значим избор. Важно е какви хора избираме на всяка една позиция и по какъв начин те ще я изпълнят със наличие. Вярвам, че младото потомство политици могат да са по-трезво мислещи, да се учат от всички неточности на прехода, само че в това време да можем да създадем стъпката напред, без да търсим съветската връзка”, съобщи Ганчева.

Тя към този момент се разгласи, че не е съгласна с разполагането на непознати военни бази в Европейски Съюз.

„ Особено на територията на България. 75 години Европа е мирна. Тази ескалация на напрежението, дрънченето на оръжия и говоренето за ново въоръжаване като младеж ме плаши. Не желая да пребивавам в страна, в която се настаняват военни армии, в която всекидневието е война или заплаха от война”, съобщи Ганчева.

„ Много рисково е съгласно представители на едни избрани кръгове да се построи АЕЦ „ Белене”, само че не е рисково да имаме нуклеарно оръжие – това са двойните стандарти, против които ние сме се обявили”, съобщи още Любомира Ганчева.

Тя разяснява, че от АБВ и „ Коалиция за България” са се оповестили за отпадане на глобите против Русия. „ Важно е да забележим къде е националният интерес на България. Ставаме марионетка на непознати спорове, които единствено на нас ни пречат. Пречат ни във връзка с комерсиалните връзки, на стопанската система, на културните връзки. Не съм забелязала да има заплаха от офанзива от страна на Руската федерация”, разяснява Ганчева.

„ България би трябвало да пази българските си цели в партньорство с нашите сътрудници от НАТО и от ЕС”, разяснява още кандидатката за евродепутат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР