Драмите на ромския славей Софи Маринова нямат край. Любимият й

...
Драмите на ромския славей Софи Маринова нямат край. Любимият й
Коментари Харесай

Гринго На Софка Остана В Затвора, Свалил Над 10 Кила

Драмите на ромския славей Софи Маринова нямат край. Любимият й Тодор Давидов-Гринго, който трябваше да излезе за финала на имитаторското шоу „Като две капки вода“, в което певицата взе участие, в последна сметка остава зад решетките.

Припомняме, че 33-годишният Гринго излежава 10-месечна присъда за рекет и търка нара в затворническото общежитие в Казичене. Самият той се призна за отговорен в изнудване на предприемач и по закон има правото да изиска предварително освобождение, в случай че е излежал две трети от присъдата си.

На 22 март Давидов написал молба до Софийския градски съд. Магистратите изискали досието му от пандиза, само че неизвестно за какво то въобще не било изпратено. От пресцентъра на съда разясниха, че е необичайно сходно закъснение с 2 месеца, защото нормалната процедура била да дойдат след 2-3 седмици.

Софи пък призна, че върви на рандеву на обичания си в Казичене и няма самообладание Гринго да се върне вкъщи. Тя изрази удовлетворение, че той е измършавял с 10-15 кила и е станал като манекен, пишу „Уикенд“. „Беше понадебелял, тъй като си угаждахме, малко дори и коремче беше пуснал. Ама в този момент е в супер форма, доста ми е готин! Дето се вика, всяко зло е за положително – влезе в пандиза и отслабна“, споделя Софка.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР