Драмите и трусовете в живота на Софи Маринова и Гринго

...
Драмите и трусовете в живота на Софи Маринова и Гринго
Коментари Харесай

Гринго на Софка влиза в затвора

Драмите и трусовете в живота на Софи Маринова и Гринго са по-чести и по-заплетени от нещастията в турските сериали. След като се разведоха, а след това отново се събраха, влюбените мислеха, че към този момент нищо не може да попречи на любовта им. Оказва се обаче, че не са били прави, тъй като Гринго може още веднъж да влезе в пандиза.

Преди дни стана ясно, че някогашният телохранител е пребил разносвач на храна по домовете, заплашил го е с нож и го е предизвестил да си мълчи за случилото се, с цел да не пострадат околните му. Поредната мутренска демонстрация на Гринго се е разиграла в София. На двамата със Софи им се дояли банички, само че защото ги домързяло да излязат и да си купят сами, си поръчали да ги доставят до вратата на дома им.

Когато разносвачът дошъл на адреса, татуираният някогашен охранител му вдигнал скандал и изразил бурно недоволството си от доставените тестени вкуснотии. Човекът най-вероятно е обяснил, че не дава отговор за качеството на продуктите, а задължението му е само да достави направената поръчка, което пък още повече засилило експанзията на Гринго.

Любимият на Софка извадил нож против момчето, след което го нападнал с юмруци и му нанесъл нечовечен побой, разбра Галерия. След като излял гнева си, татуираният ром заплашил момчето, че в случай че се разприказва, ще пострадат и той, и фамилията му. За благополучие, разносвачът не се поддал на заканите, извадил си здравно и подал тъжба в Столичната дирекция на вътршните работи.

Заради този случай е доста евентуално Гринго да влезе в пандиза. Ако пребитият разносвач успее да потвърди, че му е нанесена междинна телесна щета, законът планува наказване отнемане от независимост до 5 години. При лека телесна щета, наказването е до две години или изправителен труд.

Тъй като Гринго не е с чисто правосъдно минало, сигурно няма да мине сред капките и парите на Софка няма да му оказват помощ. Миналото лято някогашният телохранител излезе от пандиза след 10-месечен престой поради рекет. Тогава Гринго подписа съглашение с прокуратурата. В следствие Софка сама показа, че е платила 100 бона, с цел да освободят мъжа й. "Дадох си всичките спестени пари, тъй като го обичам и желаех да е на независимост, с цел да се оженим. Платих на юристи и където би трябвало за почерпки, единствено и единствено да го пуснат. Той доста добре знае, че без моите пари щеше да лежи още ", описа Маринова по време на раздялата им.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР