Драмите и скандалите в Дунав (Русе) продължават с пълна сила.

...
Драмите и скандалите в Дунав (Русе) продължават с пълна сила.
Коментари Харесай

Киров: Извикаха ме снощи и ми казаха да си тръгвам, благодаря на Господ, че ме отърва от този ад!

Драмите и свадите в Дунав (Русе) не престават с цялостна мощ. Днес стана ясно, че Людмил Киров към този момент не е треньор на отбора.

" Извикаха ме нощес и ми споделиха да си потеглям. Днес очаквам моя управител, с цел да разтрогна контракта си и да си потегли ", съобщи Киров пред " Блиц ".
 От Дунав: Докато не си вземем заплатите, няма да упражняваме и да играем " Да, шокиращото е, че не знам кой ме гони. Аз по този начин наречените нови притежатели не съм ги виждал. Има едно подставено лице – Красен Кръстев. Кой обаче стои зад него, нямам визия. Питам аз кои са тези хора, няма съответен отговор. Всъщност, отговорено ми беше, че сега били на някакви яхти и щели рано или късно да се появят. Значи хората от яхтите ме уволняват. Ама те какви са – българи ли са, швейцарци ли са, шейхове ли са, от кой завършек на света са – цялостна тайнственост! Представяте ли си - уволняват ме, без да знам кои са шефовете ми. Ама аз и не желая да ги знам кои са.

Знаете ли, аз съм благополучен човек сега! Много благополучен! Благодаря на Господ, че ме отърва от този пъкъл. Защото в Дунав си беше същински пъкъл в последните месеци. Не се устояваше. Футболистите демонстрираха мъжество.
 Людмил Киров: Всичко в Дунав е една огромна неистина, по-зле не може да стане Реално в действителност съм уволнен от хора, които още не са поели публично властта. И в тази ситуация всеки на мое място би потърсил юрист и би изискал пояснение чисто юридически може ли ей по този начин да се уволнява някого. Но няма да го направя, тъй като желая час по-скоро да си потегли ", приключи Людмил Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР