Драматичното разпадане между Microsoft и китайския гигант за игри NetEase

...
Драматичното разпадане между Microsoft и китайския гигант за игри NetEase
Коментари Харесай

Завръщането на World of Warcraft в Китай ще донесе мир на инвеститорите в NetEase

Драматичното раздробяване сред Microsoft и китайския колос за игри NetEase предходната година постави завършек на близо 15-годишно партньорство. Това засегна освен вложителите, само че и милиони геймъри в Китай. Помирението ще бъде добра вест за всички наранени.

NetEase и противникът на американските игри Microsoft, който купи Activision Blizzard предходната година, обявиха в сряда, че ще донесат известните заглавия на Blizzard като онлайн ролевата игра World of Warcraft се завръща в Китай от това лято. Разногласие предходната година по отношение на контрола върху интелектуалната благосъстоятелност докара до това те да се съдят взаимно, Microsoft да приключи партньорството си и играта да бъде извадена офлайн.

NetEase може да завоюва доста от помиряването. Заглавията на Blizzard са извънредно известни в континентален Китай. Други блокбъстър шлагери включват Hearthstone и Diablo III. Само World of Warcraft има над 3 милиона играчи в Китай. Анализаторите пресмятат, че NetEase, като издател на игри на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР