Драматично предателство бележи пътя на фолклегендата Орхан Мурад. Бивше гадже,

...
Драматично предателство бележи пътя на фолклегендата Орхан Мурад. Бивше гадже,
Коментари Харесай

Гадже откраднало 600 000 лева от Орхан Мурад

 Драматично изменничество бележи пътя на фолклегендата Орхан Мурад. Бивше гадже, с което живеел дружно, му откраднало 600 000 лв.. Това се случва в разгара на кариерата на артиста през 1998г., когато той върти най-печелившата механа в Приморско и пее най-големите си шлагери.

" Цяло лято заведението беше препълнено. И като артист, и като музикант бях доста сполучлив. Но всичко отиде напразно, Изкарах я от калта, направих я човек, вкарах я в положителни среди и най-после ме съобщи. Жената с която живях. Бил съм лековерен и доверчив. Такъв си и останах. Мислил съм, че това, което не мога да направя на хората, не могат да създадат и на мен. Но съм се лъгал “, споделя пред  " България Днес “, Мурад.

И продължава с шокиращите разкрития за измяната.

" Междувременно взела от мои другари заеми, с цел да могат мен да ме атакуван и дълго време да не мога да се съвзема. Имаше неизплатени сметки за ресторант, който се опитвахме да създадем дружно. Общо като теглиш чертата ме завлече с 600 000 лв.. В същото време ресторантът в Приморско се пукаше по шевовете “. Певецът е безапелационен, че бързо съумял да превъзмогне шока и да се възвърне след тежкия и непредвиден удар.

" Успях да прежаля бързо разтърсването. Като ме виждаха радостен и ухилен ми споделяха – няма по какъв начин да си изгубил толкоз пари и да се държиш по този начин, аз бих се метнал от най-високия етаж. Явно, че за всеки човек парите тежат по друг метод. Важно беше, че съм здрав и не преставам да работя, пари се изкарват. Така и взех решение да надделея душевен над този проблем и това изменничество и по този метод оцелях “, споделя артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР