Драматични обрати и болезнени изповеди бележат живота на участниците в

...
Драматични обрати и болезнени изповеди бележат живота на участниците в
Коментари Харесай

Данчо заплете сложна схема и призна: Даяна е първият човек, на когото ще позвъня след края на предаването

 Драматични обрати и мъчителни изповеди бележат живота на участниците в стопанството в предпоследната седмица на " Фермата “ 6. За актрисата Даяна Ханджиева дните преди огромния край на 12 декември са изключително прочувствени, откакто в четвъртък вечер тя се почувства предадена от до неотдавна най-близкия си човек в шоуто – Йордан Белев. Като фермер на седмицата той първо я изпрати в ратайската барака, дружно с водача Петър Петров, а в следствие я номинира и за първи дуелист с претекста, че по този начин ще й помогне да стигне до край.

" Ако искаше да ми окажеш помощ в играта, можеше да избереш друга жена за аргатин, която да ме избере за собствен конкурент на Арената и по този начин щях да имам преимуществото да наредя точките в борбите. В момента аз съм гладна и изморена от тежката работа, не класифицирам борбите, а и би трябвало да предпочитам сред три мощни дами. Не знам по какъв начин това е в моя изгода “, смутена разяснява Даяна, съгласно която Данчо преднамерено я е сложил във допустимо най-неизгодната позиция. Още по-разстроена от избора на фокусника се оказа Ваня, която счита, че точно тя ще бъде провокирана на Арената за четвърти път.

Подозренията си тя показа с групата, като разяснява, че стратегическият проект на Йордан е точно тя да бъде определена от Даяна за последния вечерен двубой на Арената, като по този метод Мария и Надежда ще бъдат принудени да се изправят една против друга в един от 4-те изключителни елиминационни дуели през идната седмица. По-късно обаче Хепи Ванче получи имунитет, откакто Надя се отхвърли от двубой, а Мария преднамерено се бавеше с цепенето на дърва. Нагласената борба ядоса Даяна. От своя страна фокусникът е единственият мъж, който до момента не се е явявал на елиминационен двубой и е сигурен първи дуелист в един от изключителните дуели.

Така предизвиквайки женски двубой в този момент, Данчо си резервира Стоян, който счита за реализуем конкурент в една от финалните мъжки борби. Сложната скица обърка дефинитивно връзките сред актрисата и фокусника, а съгласно Надя задачата му е не просто да стигне до край, а и да оправи връзките с годеницата си, поставяйки завършек на сагата с Даяна. За това си желание Йордан призна и пред водещия на " 120 минути “ Светослав Иванов, който влезе в стопанството, с цел да му помогне със препоръки по какъв начин да направи личен прочит на най-хубавото публицистично предаване у нас.

" Нямам самообладание да се прибера у дома и да се оженя за годеницата си. Да й покажа, че към този момент единствено нейн “, призна фокусникът пред Светльо Иванов, който от своя страна го посъветва да бъде откровен със събеседниците и феновете си, и да управлява терзанието си посредством специфична дихателна техника. " Когато кажеш нещо от теб, маската пада и тогава се доближаваш повече до тези, които те гледат и те се приближават повече до теб. Телевизията е като скенер. Всичко си проличава. Всяко едно възприятие, страст, това което криеш, по кое време си подправен, по кое време не си “, показа водещият на " 120 минути “.

Малко по-късно обаче Данчо попадна в клопката на личната си комплицираност, като по време на изявлението с Даяна в " 120 фермерски минути “, призна, че точно тя е първият човек, на който ще се обади след края на шоуто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР