Драматични нови кадри от бодикамера показват момента, в който бягащ

...
Драматични нови кадри от бодикамера показват момента, в който бягащ
Коментари Харесай

Заподозреният скача в ледена река, за да избегне полицаите след лека спирка, никога не излиза отново: видео

Драматични нови фрагменти от бодикамера демонстрират момента, в който бягащ обвинен от Мичиган скача в мътната река Каламазу, с цел да избегне служителите на реда след дребна спирка — и в никакъв случай не се появява още веднъж, съгласно полицията.

Полицаите от Каламазу споделиха, че неидентифицираният обвинен е избягал от ченгетата към 16:30 часа. на Нова година, когато се пробваха да го отбият с мотоциклета му заради „ нарушаване на регистрационния номер “, което докара до гонене с висока скорост.

Но шансът на мъжа се изчерпа, когато моторът му се повреди, принуждавайки обвинения — с бяла тениска, тъмни панталони и бели маратонки — да избяга да тича през локален парк и по пешеходен мост с ченгета по петите.

Тогава той е забелязан да се гмурка в Каламазу, като служителите на реда му крещят да спре, до момента в който той стартира да се пробва да плува.

„ Речното течение го бутна надолу по течението и служителите на реда го видяха да минава под водата и не изплува още веднъж “, сподели полицията в обява във Фейсбук....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР