Драматична и емоционална елиминация ще разтърси Вилата на любовта. Тази

...
Драматична и емоционална елиминация ще разтърси Вилата на любовта. Тази
Коментари Харесай

Драматична елиминация тази вечер в Един за друг

Драматична и прочувствена елиминация ще раздруса Вилата на любовта. Тази вечер в епизода на " Един за различен " от 20:00 часа по NOVA ще разберем коя е първата двойка, която ще напусне сезон 5 на най-позитивното риалити в ефира.

Днешното тестване ще тества общата просвета на участниците и по какъв начин употребяват знанията си в рискова обстановка. Партньорите от всяка двойка ще се редуват и ще дават отговор на въпроси, а всеки правилен отговор ще им печели точка. Всяка неточност пък ще носи негативни точки.

Ключово за играта ще е умеенето им да " трансферират топката " към другите, като при верен отговор те ще имат опция да посочат кой ще отговоря на идващия въпрос. Важна част от задачата ще е бомба с таймер с назад преброяване, която при приключване на времето ще избухва и ще носи минус пет точки.

На дъното във краткотрайното класиране са колоритните перничани Михаела и Венци. В борбата няма да вземат участие украинката Гергана и брокерът Светозар, които оглавяват краткотрайното класиране. Спасени от елиминация са и фермерът Петър и лъчезарната Галена, които са на второ място и също получават имунитет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР