Драматичен обрат претърпяха изборите в община Борован, научи BulNews.bg. Досегашната

...
Драматичен обрат претърпяха изборите в община Борован, научи BulNews.bg. Досегашната
Коментари Харесай

Обрат! Десислава Тодорова отива на балотаж за Борован

Драматичен поврат претърпяха изборите в община Борован, научи BulNews.bg. Досегашната кметица инж. Десислава Тодорова отива на балотаж, излиза наяве от окончателните резултати при 100% обработени изборни протоколи.
Последната информация показваше, че Тодорова минава над чертата за победа още на първи тур, само че в последния миг везните били наклонени в неподходяща за нея посока. Така окончателните резултати демонстрират, че бюлетините си за нея са пуснали 1 646 души, което е 48.90% от гласоподавателите.
Във врата на кметицата диша издигнатият от ГЕРБ Илиян Костовски. Цифрите демонстрират, че той е спечелил поддръжката на 1 483-ма души или 44.06% от гласоподавателите. За третия участник в конкуренцията – Петър Петров от Българска социалистическа партия, са дали своят вот 195 индивида или 5.79%. 42-ма са стигнали до изборните секции, само че са избрали опцията „ Не поддържам никого “.
Дали нежното острие на локална коалиция „ Съюз на демократичните сили “ ще продължи да краси коридорите на общинската администрация в Борован ще стане ясно след седмица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР