Драматичен обрат претърпя страстната връзка на Енчо Керязов и любовницата

...
Драматичен обрат претърпя страстната връзка на Енчо Керязов и любовницата
Коментари Харесай

Съпругата на Енчо Керязов натри носа на любовницата му Мария Игнатова!


Драматичен поврат претърпя буйната връзка на Енчо Керязов и любовницата му Мария Игнатова. Той е зарязал сладникавата русокоска и се е събрал още веднъж със брачната половинка си Дима.

Цирковият актьор и тв водещата изживяха бурна връзка през последната година и половина. Заради любовта си с акробата, приключи дългогодишната си връзка с артиста Димитър Рачков. А Керязов пък се раздели със брачната половинка си Дима след 17 години сватбен живот.

Близо година, законната половинка на цирковия актьор беше със статус „ необвързана “ в обществените мрежи, когато лъсна истината за връзките му с тв водещата. Мария Игнатова пък по всякакъв начин се опитвала да убеди Енчо Керязов да се разведе с майката на двете си деца, с цел да узаконят връзката си. Но това по този начин и не се случило.
Мария Игнатова отново остана сама
В последна сметка, точно на 18- годишнината от сватбата си, Дима Керязова разгласява статус, посредством който разкри, че със брачна половинка й още веднъж са дружно:

„ Различията сред нас ни направиха съвършени като двойка! 18 години… Преживяхме доста. Голяма част се намираше в сива зона сред щастието и отегчението, сред удовлетворение и неспокойствие, боязън и наслада, внимание и прочувствена сигурност, милиони дребни моменти, които сътвориха нашата история! Ти не целуваше мен, а душата ми. Работехме до пристъп, в тъга и наслада, само че бяхме едно сплотено семейство. С вяра към идващите години взаимен брак. Докато гибелта ни раздели “,

А мощното й обръщение беше съпроводено и със фотография, на която с Енчо Керязов се целуват.

Така, Мария Игнатова още веднъж е в тима на необвързаните. Красноречиво удостоверение за края на връзката й с акробата е и фактът, че за първа година той няма да я предложения за водеща на проведената от него гала- вечер „ Нощ на звездите “.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР