Драматичен обрат претърпя семейният живот на Митко от „Фермата“, който

...
Драматичен обрат претърпя семейният живот на Митко от „Фермата“, който
Коментари Харесай

Митко от Фермата, който смени жената в едноименното шоу, наистина се разведе. Коя е новата му половинка?

Драматичен поврат претърпя фамилният живот на Митко от „ Фермата “, който взе участие и в друго риалити предаване „ Смени дамата “.

В момента по Би Ти Ви върви повтаряне на шоуто, в което сътрудниците се разменят. В него Митко Господинов взе участие дружно с Мая, с която са дружно още от гимназията.

Женени са от близо 20 години и имат две деца. „ Толкова сме се напаснали дружно, че може би ни харесват ненапълно и минусите, които имаме “ – споделя Мая, която работи в компания за кредитни карти в предаването, записано преди години, написа "Хотнюз ".

Митко, който всички назовават Гуспата, е някогашен служител на реда, само че в този момент се занимава с образуване на тиймбилдинг събития.

Интересен е фактът, че до момента в който на екрана той към момента е със остарялата си половинка, в живота си има нова - младата Славия Иванова.

"През последните месеци ми се случиха доста неща. Загуби, победи, разочарования, сълзи, наслада, страсти, триумфи и религия в бъдещето ", стартира той под сантименталната фотография. По думите му човек би трябвало да преследва щастието и любовта. "Срещнах човек, който ме промени и ме одобри подобен какъвто съм през днешния ден - с всички мои дефекти. Човек, който ме обикна и ме научи да бъда по-добър към всички и всичко. Днес тя има цялата ми обич, а аз ще направя живота й премеждие. Обичам я, това е ", написа в обществените мрежи риалити героят.

Още по-любопитно е, че почитателите му не са съумели да схванат, че дамата от фотографията е друга, не неговата някогашна половинка, и разясняват по този начин: "Еталон за същинско семейство " и "Най-доброто семейство ".

Колко ли неудобно и неприятно се усеща някогашната му?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР