Драматичен обрат претърпя семейният живот на Митко от Фермата“, който

...
Драматичен обрат претърпя семейният живот на Митко от Фермата“, който
Коментари Харесай

След Смени жената Митко от Фермата наистина смени половинката си

Драматичен поврат претърпя фамилният живот на Митко от " Фермата “, който взе участие и в друго риалити предаване " Смени дамата “.

В момента по bTV върви повтаряне на шоуто, в което фамилии разменят съпругите си. В него Митко Господинов взе участие дружно с Мая, с която са дружно още от гимназията.

Женени са от близо 20 години и имат две деца. " Толкова сме се напаснали дружно, че може би ни харесват ненапълно и минусите, които имаме “ – споделя Мая, която работи в компания за кредитни карти в предаването, записано преди години, написа " Хотнюз ". 

Митко, който всички назовават Гуспата пък е някогашен служител на реда, който в този момент провежда тиймбилдинг мероприятия. И в случай че идилията на екрана наподобява цялостна, в същинския живот фамилията не съществува. Точно в деня на лъчение на епизода с към този момент някогашната му брачна половинка Димитър Господинов разгласи, че е в нова връзка с младата Славия Иванова. 

" През последните месеци ми се случиха доста неща. Загуби, победи, разочарования, сълзи, наслада, страсти, триумфи и религия в бъдещето ", стартира той под сантименталната фотография. По думите му човек би трябвало да преследва щастието и любовта. 

" Срещнах човек, който ме промени и ме одобри подобен какъвто съм през днешния ден - с всички мои дефекти. Човек, който ме обикна и ме научи да бъда по-добър към всички и всичко. Днес тя има цялата ми обич, а аз ще направя живота й премеждие. Обичам я, това е ", написа още той.

И в случай че си мислите, че няма по какъв начин да стане по-неловко, повярвайте ни, има! От мненията под фотосите на Димитър с новата му половинка оставаме с усещането, че хората много-много не са разбрали, че това е друга жена. " Еталон за същинско семейство ", пишат в мненията, други обобщават: " Най-доброто семейство ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР