Драмата в живота на плеймейтката Моника Валериева продължава. След като

...
Драмата в живота на плеймейтката Моника Валериева продължава. След като
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Бившата на Филип Плейн погна Валериева заради порно кадъра с дизайнера - нарече я к*чка, а България - село! Моника я съсипа с тези СНИМКИ

Драмата в живота на плеймейтката Моника Валериева продължава. След като огнената брюнетка забърза топдизайнера Филип Плейн, си навлече огромни неприятности на главата. Красавицата бе погната от дамата на модиста.

БЛИЦ напомня, че в петък моделакта ни пуска пикантни фрагменти из обществената мрежа. На тях тя се натиска с дизайнера Филип Плейн. Той пък на собствен ред я е стиснал за дупето. Това не е всичко. Модистът качи фотоси по какъв начин скача в басейна взел на конче Валериева, след това по какъв начин двамата се возят в автомобила му. Моника също не е крила с кого е и къде е тъкмо, а мненията из обществените мрежи бяха полюсни.

Часове, откакто пусна фотографията си с Плейн, Моника я архивира. Причината бе споделена от нея в лайв чат - " Архивирах фотографията, тъй като жена му Морган направи проблем ", съобщи тя.
Красавиците се хванаха виртуално за косите, а Валериева се постара всички да станат очевидци на писанията сред двете, като ги качи на сторита в " Инстаграм ". Красавиците се обиждаха, а Морган Осман честичко наричаше родната плеймейтка " к*чка ". " Питах личния състав в имението какво се случва, всички ти се подиграват. Той ще те отпрати. Искаш да си като мен, по тази причина се снимаш с него по този начин, както съм го правила аз. Направи си доста фотоси, резервира ги, тъй като си отиваш ", декларира Морган на Валериева, добавяйки, че плеймейтката ни била захласната от нея и е извънредно време да си върви в селото, визирайки България.


" Морган, кой е захласнат от теб? Кажи ми, тъй като аз даже не знаех за теб преди него? На кого пък в Европа му пука за теб? Слез на земята. Няма значение дали се развличам или не, аз ще върша каквото си желая и ще се върша щастлива. Ти си никоя за мен. Ако толкоз го искаш, ела и бъди с него. Той няма да прави драма, аз също. Само ти, скъпа, единствено ти правиш драма ", отвръща й Валериева.

Малко след тези си думи Моника спря връзката сред двете, само че не спря с провокациите. Тя стартира да разгласява фотоси на Морган, преди корекциите и да й се подиграва.



Всъщност се оказа , че Моника още преди време е правила опит да се свърже с Морган, а повода е, че е желала моделката да популяризира миглите й. " Здравей, Морган. Приятно ми е да се срещнем тук. Искам да те попитам правиш ли платени изявления? Имам личен бранд за изкуствени мигли, общо взето, козметична марка. Ако правиш сходни изявления, какъв брой коства един пост от твоя страна с отбелязване на моите артикули? Благодаря ти, написа Валериева до нея. Тя обаче не се е трогнала изобщо, тъй като даже не е дала отговор на плеймейтката ни.








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР