Драмата със световния номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович

...
Драмата със световния номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович
Коментари Харесай

Отложиха финалното решение за Джокович

Драмата със международния номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович няма край. Тази нощ във Федералния съд в Австралия се организира първото чуване на двете страни по разногласието към това дали международният номер 1 би трябвало да бъде депортиран от Австралия, или решението за лишаване на визата му ще бъде анулирано и той ще получи опция да взе участие на Australian Open.

Заседанието беше много бързо и решението беше отсрочено. Съдия О’Калахън разгласи, че окончателното решение ще стане ясно в неделя - в последния вероятен миг преди началото на първия шампионат от Големия шлем.

Ако Джокович бъде депортиран той няма да може пази купата си от предходната година в Аустрелиън оупън и също така ще има промени и в главната скица на шампионата, в която Джокович участва. Освен това сърбинът може да не може да влиза в Австралия в идващите три години.

Вероятно Ноле ще бъде депортиран, откакто стана ясно, че на територията на Австралия към този момент няма тенисисти, които не са имунизирани. Играчите бяха позволени на територията на страната, само че след драмата с Джокович бяха депортирани.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР