Драмата със селфито, което депутатът от Демократична България Владислав Панев

...
Драмата със селфито, което депутатът от Демократична България Владислав Панев
Коментари Харесай

ДРАМАТА СЪС СЕЛФИТО НА ПЕЕВСКИ И ВЛАДИСЛАВ ПАНЕВ ОТ ДБ СЕ РАЗВИХРЯ. Поднасям най-искрените си извинения, сгреших, стене Панев, а неговите му искат оставката

Драмата със селфито, което депутатът от " Демократична България " Владислав Панев си направи с Делян Пеевски в Народното събрание, се развихря. Хиляди симпатизанти на Демократична България клеймят Панев в обществените мрежи и желаят оставката му. Самият той пък се къса да написа нови и нови извинения в профила си във фейсбук.

Припомняме, че депутатът в началото разгласява фотографията с Пеевски, а след това я изтри.

" Парламентът е формиран, изборният фарс завърши, време е да махнете маските и да покажете, че сте една и съща мафия " - това е общият възторг в мненията на аудиторията.

Ето и най-новия статус на отлъчения от своите Владислав Панев, който прочувствено моли прошка:
свързани новини47677преди 18 часа

Поднасям най-искрените си извинения на всички хора, които са се почувствали наранени от селфито с Пеевски през днешния ден. Очевидно е, че съм сбъркал.

Логиката ми беше фотография със признака на корупцията в България. Човекът, който е виновен за медийния монопол в страната, против който приказвах през вчерашния ден от трибуната на Народното събрание. Човекът, който носи отговорност за банкрута на КТБ. За разграбването на Булгартабак. Символа на превзетата страна.

Да, снимал съм се и пред къщата в Барселона. Пред хотел Берлин. Пред други знаци на модела Борисов-Пеевски. Снимката през днешния ден беше следващия знак на това, което би трябвало да отхвърлим.

Включително посредством бистрота. Пеевски е в Народното събрание. Всички го виждаме там. Снимката не е правена по ъглите, в секрети офиси или кафенета. А пред публицистите. Защото държа на прозрачността в дейностите.

Имаме доста работа за разграждане на този модел. Дали ще се свърши с мен или без мен - няма огромно значение. Важни са резултатите. И да, мястото на хората, които са ограбили България, е в пандиза. Не в Народното събрание. Затова се борим и за самостоятелна и почтена правосъдна власт. Всички да са равни пред закона. Самото наличие на Пеевски в Народното събрание е знак, че системата е превзета. Осветяването на това наличие е значимо, с цел да знаем какъв е казуса. И че не сме си свършили работата.

България ще просперира. Убеден съм в това. Имаме дълъг път. За който имаме потребност от воля, храброст и малко усмивки.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР