Драмата с недостатъчното място между седалките е съществена за все

...
Драмата с недостатъчното място между седалките е съществена за все
Коментари Харесай

Колко по-тесни станаха самолетите

Драмата с незадоволителното място сред седалките е основна за от ден на ден хора, изключително около взрива на нискотарифните компании. Да стигнем до доста точки по света (особено по-близки), към този момент ни е най-евтино по въздух.

Но, за сметка на икономията, си подсигуряваме няколко часа в много неуместна поза, близка до ембрионалната . Разбира се, сходно стеснение не ни чака на борда, в случай че си платим за седалка с в допълнение място или за билет в бизнес класа.

А ето каква е обстановката при средностатистическите пасажери и най-използваните самолети.

 Снимка 373748

Ако при започване на пътническата авиация тя е наличен разкош за защита група от обществото и главната цел е тези хора да се усещат комфортно по време на полет, в този момент напредването със аероплан не е привилегия, а по-скоро улеснение.

За да могат да се транспортират повече пасажери, на които да се обезпечи и по-ниска цена на билета, само че въпреки всичко упражнението да остане рентабилно на самолетната компания, самолетите като че ли се " разшириха " и започнаха да побират доста повече хора от преди .

В рамките на 25-30 години дистанцията сред седалките в икономична класа и при нискотарифните компании се е смалило с цели 10 сантиметра . Освен това, самите седалки също към този момент са по-тесни - с към пет сантиметра, написа Business Insider.

 Снимка 373749

Така разликата сред най-тесните и най-широките седалки става към 10 сантиметра - 42 на 51 в първа класа. Това, несъмнено, повлиява осезаемо на комфорта и качеството на съня , в случай че сме от тези, които употребяват полета, с цел да подремнат.

 Как да си осигурим евтини самолетни билети през 2018 година
Как да си осигурим евтини самолетни билети през 2018 година

Съвети от специалистите в сектора

Но, съдейки по засиления интерес най-много към нискотарифните компании, очевидно сме склонни да се прежалим, с цел да платим по-ниска цена на билета. А и, въпреки всичко, постоянно имаме избор - против съответната сума.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР