Драмата с ареста на тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви няма

...
Драмата с ареста на тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви няма
Коментари Харесай

Голяма излагация! Вижте обяснението на едната от тризначките за ареста!

 Драмата с ареста на тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви няма желание скоро да завърши. Две от благоевградчанките бяха задържани в Лондон на 1 октомври, а Надежда се опита да изясни с пост в обществените мрежи какво тъкмо се е случило. Оказа се, че пристигналите служители на реда са й дали някакви документи, само че тя не разбирала нищо на британски и помолила за юрист. След което с една от сестрите й били откарани в ареста, където й взели отпечатъци. Според българи, живеещи в Лондон, това е общоприета процедура.

От нейното пояснение във фейсбук излиза наяве, че освен не знае британски, само че и че българският също не е измежду езиците, които владее добре.  " Ще обясня какво се случи на 01.10 пристигнаха двама мъже в моята стая и ми демонстрираха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач. Те ми се смееха че не ги разбирам и аз повиках полиция.

Като дойдоха полицаите ми споделиха с подбив че не ги интересува че не ги разбирам и ни арестуваха с експанзия. Заведоха ни в сектора и ни сложиха в карцер без да разбираме безусловно нищо взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка и ни снимаха. След това пристигна преводач и ни сподели че сме упрекнати в удряне на служител на реда. Дойде длъжностен юрист в 20 часа и ни разпита. После още мъж и една жена ни разпитаха и ни демонстрираха фрагменти на който никой от нас не е докоснал служител на реда и ни пуснаха. Това се случи.

Нито имаме документи от полицията за задържането ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова експанзия да ни вземат пръстовите отпечатъци за строят билдинги в Лондон ", гласи поста на русокоската в оригинал и без редакция.

Разбира се, под него мненията валят като из ведро, огромна част от които показват откровено неразбиране поредната глупост, обвързвана с трите сестри.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР