Драмата около руските спортисти на Олимпиадата в Пьонгчанг продължава. Игрите

...
Драмата около руските спортисти на Олимпиадата в Пьонгчанг продължава. Игрите
Коментари Харесай

Страшна драма с руските спортисти, вижте на какво са подложени хората на Путин

Драмата към съветските спортисти на Олимпиадата в Пьонгчанг продължава. Игрите публично се откриват в петък (9 февруари) от 13:00 часа българско време. Но 47 руснаци, които внесоха тъжби в КАС, към момента висят на косъм и не знаят дали ще вземат участие.

Генералният секретар на Спортния трибунал (КАС) Матьо Риб заяви, че въпросните състезатели ще могат да вземат участие, в случай че жалбите им бъдат утвърдени.

Първите 32 тъжби се преглеждат през днешния ден, а останалите 15 - на следващия ден, като решението се чака в четвъртък вечерта или най-късно в петък сутринта.

" Ако жалбите на съветските спортисти бъдат задоволени, това значи, че те ще могат да вземат участие на Олимпиадата. С това ще бъде комплициран завършек на тази история. И няма да има следващи решения. На доктрина е допустимо обжалване на Трибунал, само че това е малко евентуално ", разяснява Риб.

" Целта ни е до церемонията по откриването на Игрите в петък вечерта всичко да бъде завършило. Затова ще се постараем да вземем решението още в четвъртък. Такова е желанието ни, само че към момента не знаем какъв брой време ще продължи съвещанието и дали това ще бъде допустимо. В краен случай решението ще бъде оповестено в петък сутринта ", добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР