Драмата на ITV Mr Bates vs The Post Office завладя

...
Драмата на ITV Mr Bates vs The Post Office завладя
Коментари Харесай

Г-н Бейтс срещу Поща: Кой е Алън Бейтс? Герой, който загуби всичко, за да се бори за справедливост

Драмата на ITV Mr Bates vs The Post Office завладя нацията, връщайки един от най-големите кавги в светлината на прожекторите.

Поредицата от четири елементи, който беше излъчен на 1 януари, разказва „ невероятната “ история на „ най-голямата правосъдна неточност в английската правна история “. Базиран на събития от действителния живот, обхващащи интервала 1999 -2015 година, той изследва мистериозните финансови загуби, появяващи се в пощенските каси.

Около 700 почтени заместник-началници бяха преследвани от Пощата за подправено счетоводство и кражба. Служителите изгубиха работата си и бяха изпратени в пандиза, откакто дефектна компютърна система, наречена Horizon, аргументи „ изгубването “ на парите от касите им. Четирима членове на личния състав трагично посегнаха на живота си.

Алън Бейтс, един от основните герои в шоуто, беше една от многото жертви в абсурда. Изобразен от Тоби Джоунс, някогашният заместник-пощенски шеф губи спестяванията си и работата си с помощта на грубите неточности. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР