Драмата между Меган Маркъл и баща й Томас отдавна не

...
Драмата между Меган Маркъл и баща й Томас отдавна не
Коментари Харесай

Криси Тейгън защити Меган Маркъл

Драмата сред Меган Маркъл и татко й Томас от дълго време не е единствено техен проблем. Особено откогато някогашната актриса стана херцогиня на Съсекс. Тогава и татко й реши, че е подготвен всяка седмица да дава изявленията по отношение на връзките с щерка си.

Поредното е от края на предходната седмица за The Mail on Sunday. В него Томас Маркъл за следващ път разкри, че Меган е скъсала всички връзки с него , че той няма място в живота й и какъв брой безпощадно е това от нейна страна.

 Снимка 362883

Думите на 74-годишния родител на херцогинята, че се опасява, че може в никакъв случай да не види внука си и че не се е чувал с Маркъл от 10 седмици съумяха да разгневят освен кралския двор, който избира да не разяснява сагата, само че и една друга известна персона.

Криси Тейгън , която е много дейна в обществените мрежи, този път притегли вниманието не с следващата фотография, на която кърми, а с пост в отбрана на херцогинята на Съсекс , написа People.

Тя показа изявлението на Томас Маркъл в Twitter и добави със своя коментар - " Този човек, той е непоносим. Не знам какво не е наред с него. Остави щерка си да бъде щастлива. Това е смущаващо ".

this guy...this guy sucks. what is wrong with him? let your daughter be happy, please. this is embarrassing. pic.twitter.com/FADsBT5sfX
— christine teigen (@chrissyteigen) 28 юли 2018 година

Е, в случай че Меган Маркъл няма право да дава отговор не обвиняванията , че е студена и че за нея е по-добре татко й да е мъртъв, то най-малко не липсват нейни бранители в обществените мрежи и светските среди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР