Драмата между двамата бивши любовници Мария Игнатова и Димитър Рачков

...
Драмата между двамата бивши любовници Мария Игнатова и Димитър Рачков
Коментари Харесай

Мария Игнатова: Рачков, защо си толкова жесток

 Драмата сред двамата някогашни любовници Мария Игнатова и Димитър Рачков продължава с цялостна мощ.

Преди  дни наранената Игнатова изля душата си в трагична обява, адресирана към артиста, който в последните няколко месеца я подминавал демонстративно на обществени места, не е вдигал телефона, блокирал я в обществените мрежи и съзнателно не желал да участва на фирмени събития на продуцентите Халваджиян, в случай че Мария е била измежду поканените.

" Защо по този начин грубо към предишното? Защо да е изтривано, изкривявано, обезсмислено... Вече е блокирано? Как са вероятни сегашното и бъдещето без предишното? Ако не си схванал, запомнил, научил, пораснал? Обръщайте се обратно с схващане, с цел да се усмихвате повече на това, което виждате там. На финала от всички не остава единствено минало. Казва се живот ", пише унизената Мария.

Откакто с Рачков взеха решение да се разделят вечно, комикът съумя да продължи напред без непотребна драма.  Димитър е фокусиран над работата си и се готви за национално турне с моноспектакъла " Забраненото шоу на Рачков ".

За разлика от Рачков след раздялата Мария Игнатова няма работни оферти, изключително откогато " Господари на ефира " паднаха от програмната скица на Нова телевизия. Според близки до половинката тя се устоя с помощта на фамилния бизнес на майка си брат си, написа Ретро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР