Драма приключи с хепиенд в небостъргач в Чикаго, където шестима

...
Драма приключи с хепиенд в небостъргач в Чикаго, където шестима
Коментари Харесай

Шестима оцеляха в асансьор, паднал от 96-ия етаж

Драма завърши с хепиенд в небостъргач в Чикаго, където шестима туристи оцеляха, откакто асансьор падна от 95-ия до 11-ия етаж в небостъргач.

Пожарникарите се борили три часа да освободят пасажерите от асансьора. Инцидентът се е случил в четвъртата най-висока постройка в Чикаго - 100-етажния небостъргач „ Hancock Center ”, заяви „ Дейли Мейл ”. Пътниците са слизали от ресторант, който се намирал на един от най-горните етажи. Сред тях са двама туристи от Мексико, бременна жена, двама студенти.

„ В началото мислих, че ще умрем. Слизахме надолу и почувствах, че падаме, а след това чух звук на удари. Двама от шестимата пасажери започнаха да се молят ”, споделя Хайме Монтемайор, който още не може да повярва на шанса си.
Асансьорът се движеше бързо, ненадейно кабината се изпълни с прахуляк, беше ужасно, спомня си брачната половинка на Хайме - Мана Кастило.

В Чикаго постоянно се правят годишни инспекции на всичките 22 000 асансьора. Пострадалото оборудване е минало през инспекция през юли т. година

Скъсано въже е най-вероятната причина, довела до случая, за благополучие, с благополучен край.

СНИМКА: Спасителната акция на пожарникарите

Двама от оживелите - Хайме Мантемайор и Мана Кастило
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР