Драконови мерки засигурност подготвят полицията и службите за сигурност в

...
Драконови мерки засигурност подготвят полицията и службите за сигурност в
Коментари Харесай

Над 2 мил. протестиращи ще залеят утре Атина

Драконови ограничения засигурност приготвят полицията и службите за сигурност в Гърция, с цел да се избегнат случаите в неделния протест против съглашението от Преспа. 2000 служители на реда, дронове и хеликоптери ще охраняват  митинга в Атина

Стотици рейсове с протестиращи се чака да дойдат в неделя за проявата, която е настрочена за 14.00 ч. пред постройката на Парламента на площад Синтагма.

2000 служители на реда, хеликоптери и дронове ще записват, тъй че да има видео фрагменти за обстановката в центъра на гръцката столица. Ще бъдат основани „бариери“ от полицейски патрули, с цел да се противодейства при експлоадиране на възможни конфликти.

Очакванията са, че Атина ще бъде залята от над 2 000 000 портестиращи от цаля Гърция. Масовия протест под мотото „Македония е Гърция“ се провежда против идното одобрение на съглашението от гръцкия парламент.

Според информация, след извоювания избор на доверие държавното управление на Ципрас към този момент е подсигурило 152 депутатски вота за гласоподаване на съглашението.

Митингът се провежда от новосформирания „Комитет за битка за Македония“, който включва четири организации, две от които са гърци от диаспора.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР